Storitve


V našem podjetju, vam ponujamo veliko storitev, ena od teh je rešitev na ključ, kar pomeni, da problem rešimo od začetka do zaključka. Tako rešitev ponujamo za več različnih področij, kot so spletne in mobilne aplikacije, komunikacije in Blockchain oziroma tehnologija veriženja blokov. V sklopu teh rešitev, vam ponujamo svetovanje, oblikovanje in strokturiranje, razvoj in objava projekta, vzdrževanje in strokovno podporo.

Spletne in mobilne aplikacije

Pri nas razvijamo spletne in mobilne aplikacije narejene po meri, za katere uporabljamo napredne tehnologije. Željni, da privarčujemo vaš čas in denar, se je naša izkušena ekipa strokovnjakov pripravljena lotiti vsakršnega izziva. Smo strokovnjaki za avtomatizacijo procesov. Naš kolektiv je 100% osredotočen v kvaliteto dostavljenega produkta. Da se o tem lahko vedno prepričate, vam omogočimo vsakodnevni vpogled v dosedanji proces, na vašem projektu

Komunikacije

Naša skrbno izbrana ekipa strokovnjakov, vam je na voljo za pomoč pri najtežjih in zapletenih problemih pri razvoju rešitev, kot so omrežne, VoIP in rešitve na vseh protokolih, ki sestavljajo moderne komunikacijske produkte. Podpiramo tudi ene izmed največjih ponudnikov komunikacijskih storitev na trgu, softphone odjemalcev, konferenčnih portalov, samo opravljalnih portalov, portalov za menedžment in podobno.

Tehnologija veriženja blokov

Oddelek za Blockchain oziroma tehnologijo veriženja blokov in kriptovalute, vam pomaga zgraditi ene izmed najbolj inovativnih projektov v svetu. Pregledujemo in gradimo tehnološke rešitve, pomagamo podjetjem, da pridejo do končnega razvoja produkta. Nudimo širok spekter razvojnih storitev na blockchain razvojnih okoljih - od prvih verzij produktov v ICO fazi, do načrtovanja in izdelave pametnih pogodb, razvoja dApp-ov in vzpostavljanje vseh potrebnih infrastruktur za delovanje.

Digitalno svetovanje

Naša ekipa strokovnjakov skupaj z vami načrtuje in vodi projekte priprave digitalnih strategij ter digitalne transformacije vašega podjetja. Kot podjetje smo vpisani v katalog izvajalcev DIH Slovenija in zagotavljamo celovit pristop k načrtovanju in izvedbi vašega digitalnega nastopa. Za vas opravimo prijavo projektov na razpise, pripravimo vsebine in vso potrebno dokumentacijo, izvajamo vse aktivnosti in uredimo poročanje. Opravimo tudi izobraževanja za dvig kompetenc zaposlenih in izvajamo aktivnosti digitalnega marektinga.

Software Project Checklist

Želiš več informacij?

Prenesi PDF