Varjenje digitalnih produktov

Vrhunske sestavine

UX, Dizajn, Arhitektura, Razširljivost, Znanje, Podpora

Zvarili smo

Storitve

V našem podjetju vam ponujamo veliko storitev. Ena od teh je rešitev na ključ, kar pomeni, da problem rešimo od začetka do zaključka. Tako rešitev ponujamo za več različnih področij, kot so spletne in mobilne aplikacije, komunikacije in Blockchain oziroma tehnologija veriženja blokov. V sklopu teh rešitev vam ponujamo svetovanje, oblikovanje in strokturiranje, razvoj in objava projekta in vzdrževanje ter strokovno podporo.


Spletne in mobilne aplikacije

Pri nas razvijamo spletne in mobilne aplikacije narejene po meri, za katere uporabljamo napredne tehnologije. Željni, da privarčujemo vaš čas in denar, se je naša izkušena ekipa strokovnjakov pripravljena lotiti vsakršnega izziva. Smo strokovnjaki za avtomatizacijo procesov.

Naš kolektiv je 100% osredotočen v kvaliteto dostavljenega produkta. Da se o tem lahko vedno prepričate, vam omogočimo vsakodnevni vpogled v dosedanji proces na vašem projektu.

Preberi več

Komunikacija

Naša skrbno izbrana ekipa strokovnjakov vam je na voljo za pomoč pri najtežjih in zapletenih problemih pri razvoju rešitev kot so omrežne, VoIP in rešitve na vseh protokolih, ki sestavljajo moderne komunikacijske produkte.

Podpiramo tudi ene izmed največjih ponudnikov komunikacijskih storitev na trgu, softphone odjemalcev, konferenčnih portalov, samo-upravljalnih portalov, portalov za menedžment in podobno.

Preberi več

Tehnologija veriženja blokov

Oddelek za Blockchain oziroma tehnologijo veriženja blokov in kriptovalute vam pomaga zgraditi ene izmed najbolj inovativnih projektov v svetu. Pregledujemo in gradimo tehnološke rešitve, pomagamo podjetjem, da pridejo do končnega razvoja produkta.

Nudimo širok spekter razvojnih storitev na blockchain razvojnih okoljih - od prvih verzij produktov v ICO fazi, do načrtovanja in izdelave pametnih pogodb, razvoja dApp-ov in vzpostavljanje vseh potrebnih infrastruktur za delovanje.

Preberi več

Proces varjenja

Kalmia Brewing Process for Digital Apps

Raziskava in dizajn

Vseh naših projektov, vseeno kako obsežni so, se lotimo naprej s temeljito raziskavo in fazo oblikovanja. Šele takrat, ko vas dobro spoznamo in razumemo, vam lahko pomagamo.

Seveda je tudi izgled zelo pomemben, ampak, če je samo izgled, ostalega pa primankuje vas tudi ne bo pripeljalo daleč. Uporabnike morate pripraviti, da bodo vašo stran obiskali večkrat, zato tudi veliko investiramo v uporabniško izkušnjo in uporabniški vmesnik.

Razvoj

Koda in razvojni proces sta dva ključna faktorja v spletnem in mobilnem svetu, uporabniški vmesnik pa predstavlja osnovne vstopne točke v tehnologijo, ki poganja digitalne projekte.

Razvojni proces zahteva svojevrstne strategije, načrtovanje, arhitekturne rešitve ter inovacije, ki v digitalne produkte prinašajo izvrstno izkušnjo.

Produkt

Zagon vašega projekta bo šele začetek našega sodelovanja. Vedno vam bomo stali ob strani, da skupaj z vami vaše ideje dosežejo maksimalni potencial.

Skozi serijo kratkih sestankov vodimo in načrtujemo projektno delo in s tem zagotavljamo, da so vaši produkti vedno na pravi poti.